perjantai 18. toukokuuta 2018

Tacovuoka


Kokeilin tätä ruokaa ekaa kertaa viime syksynä, ja koko meijän perhe tykästy tähän reseptiin hirveesti. Tää on tosi helppo tehä ja sopii hyvin vaikka raikkaan vihersalaatin kanssa syötäväks. Mä oon monesti tehny lisäks maustettuja lohkoperunoita. Kanan voi myös halutessaan helposti korvata jauhelihalla. Tästä ohjeesta riittää hyvin 6-8 syöjälle. 

Tacovuoka 

1 rkl rypsiöljyä
1 ptk (n. 400g) broilerin fileesuikaleita
1 pss (40g) Taco Spice Mixia
1 dl vettä
1 sipuli
n. 200g tortillasipsejä (maun voit ite valita, mä oon käyttänyt vaan suolattuja)
1 prk (300g) Tex Mex Chunky salsaa
1 prk (300g) Tex Mex Cheese saucea
juustoraastetta oman maun mukaan

1. Kypsennä broilerisuikaleita öljytilkassa pannulla. Lisää tacomauste ja vesi, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.



2. Pilko sipuli pieneksi.



3. Kaada tortillasipsit uunivuokaan, levitä päälle pilkottu sipuli ja maustetut kanasuikaleet.



4. Levitä Chunky salsaa ja Cheese saucea vuokaan tasaisesti ja ripottele päälle juustoraaste.




5. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 7-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Tarjoile lämpimänä esim. vihersalaatin kanssa. Nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti